Смачна наливка на самогоні. "П'яні ягоди"

Смачна наливка на самогоні. “П’яні ягоди”

Якісний домашній алкоголь за будь-яким столом стане цвяхом винної карти. А якщо він ще й смачний, його приймуть на ура! І найголовніше, що знає будь-який самогонник, хоч би скільки випив свого домашнього, ранком немає жодних проблем, особливо таких, які бувають від казенної горілки.

Пропоную вам цікавий рецепт наливки до святкового столу. Оригінальність його полягає в тому, що можна змінювати сировину для наливки, головне дотримуватися пропорцій. Тобто, можна не повторювати той самий рецепт, а експериментувати і щоразу є можливість дивувати себе та гостей різними смаками, роблячи різний мікс з інгредієнтів. Що я настійно раджу обов’язково спробувати.

Приготувати таку наливку зможе будь-хто. Рецепт простий. Смачні рецепти вишневої наливки можете подивитися тут https://b-i-g.com.ua/vishneva-nalivka-z-kistochkami-8-receptiv-v-domashnix-umovax/.

Нам потрібно

Літр самогону (фортеця може бути від 45% і вище, тут все залежить від того, яку фортецю ви хочете отримати від наливки. Якщо берете 45%, то міцність буде приблизно близько 18%. Хочете міцніше, використовуйте самогон вищої фортеці)

Літр води.

800 грам цукру (декстрози)

Смачна наливка на самогоні. "П'яні ягоди"

Літрова банка суміші ягід (чорної смородини, червоної смородини, вишні без кісточки та ягід аґрусу). Ягоди намагаємося брати у рівних пропорціях.

Усі ягоди мають бути дозрілими і без слідів гниття. Підійдуть і заготовлені на зиму морожені ягоди. Для цього їх потрібно буде повністю розморозити.

Розводимо в теплій воді цукор і даємо охолонути.

У скляну ємність укладаємо ягоди.

Заливаємо їх сиропом.

Додаємо самогон та закриваємо на вакуумну кришку!

Забираємо ємність на 15-20 днів у темне, прохолодне місце.

Щодня потрібно струшувати протягом першого тижня.

Після закінчення часу акуратно зливаємо напій через кілька шарів марлі або дрібне сито, намагаючись не торкнутися осаду.

Забираємо отриману наливку у холодильник ще на тиждень. Смак стабілізується та з’явиться ще осад. Можна злити з нього, але я не раджу. І з ним настоянка буде дуже смачною.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *