Фішки побутової техніки, які ви могли не знати

Вибираючи побутову техніку, не завадить знати деякі “фішки”. Це невеликі, на перший погляд, особливості, які десь є, десь ні, але можуть здорово полегшити ваше життя. Враховуйте це при покупці!

5 корисних нововведень у світі приладів для дому:

Пральна машина з дверцятами для дозавантаження білизни

Вже запустили прання, а потім помітили зрадницьку шкарпетку? З пральними машинами Samsung це не біда, у них є спеціальні маленькі дверцята, які можна відкрити будь-якої миті і покласти, що потрібно.

Бездротова праска

Якщо в квартирі не дуже багато розеток або ви хочете гладити там, де вам зручно, не дивлячись на довжину дроту – це відмінне рішення.

Фішки побутової техніки, які ви могли не знати

Холодильник із прозорими дверцятами

Навряд чи це переверне ваш світ, але все-таки це рішення має і практичну функцію – можна побачити через скло, які продукти у вас є, і не відкривати зайвий раз дверцята. Це скорочує втрати тепла, оскільки при частому відкриванні пристрій втрачає близько 30% холодного повітря. Але суть, звичайно, все ж таки в естетиці.

Швабра з опцією “пар”

Гаряча пара обробляє підлогу і від забруднень, і від бактерій та інших непроханих мешканців. Без хімії! Парова швабра цілком доступна, але при цьому може серйозно полегшити прибирання будинку.

Фішки побутової техніки, які ви могли не знати

Кондиціонер з керуванням зі смартфона

Знайти пульт від кондиціонера, розібратися з ним, швидко зорієнтуватися, який у вас зараз обраний режим… Ні, це не варто. Набагато простіше, коли у вся інформація та керування пристроєм є в телефоні, адже він завжди під рукою.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *